Élet a Marson túl

Sokszor gondolkodtam, hogy mi értelme a Földön blogot gyártani. Hogy ne kelljen az utókornak a naplónkban a macskakaparásunkat boncolgatni? Vagy tán mert néhány földi halandónak nincs más dolga és még életünkben elolvassa? És akik valakik blogjait olvassák, miért épp erre kíváncsiak? A válasz megismeréséhez el kellett határoznom magam. És úgy döntöttem, hogy nem írok blogot.

Archívum

Címkék

alkohol (1) alkoholista (1) bang (1) barát (1) barátság (1) big (1) blog (2) boldogság (1) bor (1) család (1) e.t. (1) élet (2) élvezet (1) föld (1) halál (2) hit (1) hobbi (1) levél (1) magyarok (1) mars (1) móra (1) öröm (1) ősrobbanás (1) pálinka (1) pezsgő (1) pia (2) sör (1) szülök (1) telefon (1) űr (1) világegyetem (1) világűr (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Indavideó

Gondolkodás helyett

2010.02.19. 21:18 Marslakó

Na, ha annyira nem akarunk gondolkodni, "akkor gondolkodjunk"! :-D

Előző posztomat ezzel a gondolattal fejeztem be. De még mindig nem tudja a hétköznapi olvasó rólam, hogy ki is vagyok!? :-)

Igen, "szeretem a bort". Földi feleségem soxor meg is fedd, hogy már megint egy egész üveg elfogyott du. 4-től éjfélig. El hát! És még milyen finom! :-D

Nos, kérem, pontosan ez a lényeg. A földiek ezt nem értik! Nálunk, a Marson, a sört és a bort és a pezsgőt és a pálinkát nem az alkoholtartalma miatt isszák, hanem mert finom.

Aki azt mondja, hogy az emberek azért isszák a minőségi bort, mert bódultak akarnak lenni tőle, azok úgy érvelnek, mintha azt mondanák, hogy a gyerekek azért eszik a csokit, hogy tönkre menjen a foguk tőle. Nem, nem azért! Egyszerűen csak azért, mert finom!

Egy műszaknyi idő alatt hét deci bortól nem is lehetne bepiálni, de nem is reggel nyolckor állok neki. Így hát nem érzem magam alkoholistának. Egyébként is, ha csak a berúgás lenne a célom, megvenném a kétszáz forintos lőrét a bóóóótban.

A borról, sörröl még később is szót fogok ejteni. Na de nem ebből áll földi életem!

Még sok dolog van, a családomon túl is, amit szeretek, ami a hobbim, ami az életem. Fotózás, túrázás, utazás... Egy halom olyasféle dolog, ami tök általánosnak hangzik. De nekem ezek fontos dolgok, ahogy pl. a néptánc vagy a vasútmodellezés is. Ezekről majd idővel beszámolok, ha ugyan lesz vevő rá.

Hogy mikor tudok majd posztolni, az teljesen esetleges, sok időm nem lesz rá. Ezt abból gondolom, hogy soha semmire nem tudok elég időt szakítani. Meglátjuk. 

Szólj hozzá!

Címkék: sör alkohol pálinka bor pezsgő pia hobbi alkoholista

A bejegyzés trackback címe:

https://marski.blog.hu/api/trackback/id/tr291774649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása